CEREC

CEREC ETAPE DE LUCRU.

Amprenta optică

În prima etapă medicul dentist va prepara dintele în vederea luării amprentei dentare optice, apoi va capta imaginile cu ajutorul camerei intraorale CEREC Omnicam. Acest mic dispozitiv video va amprenta optic arcadele maxilare în doar câteva minute.

Frezarea

Cu ajutorul Unității de Frezare CEREC (MC XL SIRONA sau InLab MC X5 – SUA/GERMANIA), în doar câteva minute, din cuburi sau discuri de ceramică integrală, feldspatică sau zirconiu este frezată restaurarea protetică finală, care este gata pentru individualizare și glazurare.

Design

Proiectarea 3D a restaurărilor protetice cu ajutorul softului CEREC. În urma analizei amprentei optice se vor trasa marginile preparației, iar softul CEREC va genera propunerea unei restaurări protetice finale.

Restaurarea Completa
INTR-O SINGURA VIZITA.
Tratarea termică

Restaurarea protetică finală, individualizată și glazurată cu ajutorul pigmenților se introduce în cuptorul de ceramică (VITA VACUMAT 6000M) pentru 10-15 minute, în funcție de caz.

CEREC ETAPE DE RESTAURARE.

Consultația

Etapa cheie în cadrul tratamentului dentar. Cu ajutorul imaginilor (FOTOGRAFIILOR) de diagnostic putem discuta despre problemele danturii dvs.

Design individualizat

Analiza zâmbetului dvs. în raport cu forma feței, ne oferă posibilitatea alegerii corecte a dimensiunii, culorii și a proporției lucrărilor dentare necesare tratamentului danturii dvs., Concept denumit “DIGITAL SMILE DESIGN”.

Amprenta optică

Design-ul Digital cu ajutorul Tehnologiei CAD/CAM – cele mai precise imagini 3D în culori naturale fac scanarea ușoară și foarte apreciată de toți pacienții nostri. Design-ul Digital este individualizat pentru fiecare pacient în parte. Grație Tehnologiei CAD/CAM putem reda forma, dimensiunea și proporția naturală a dinților.

Coroane E-MAX

Blocurile din Ceramică E-MAX sunt selectate personalizat pentru fiecare caz in parte. Structura omogenă a blocurilor din ceramică fabricate industrial în condiții standardizate, oferă diferite nivele de transluciditate și luminoziate. Aceste zone permit imitarea perfectă a proprietăților optice similare cu cele ale dinților naturali.

Durata de viață

Toate preparațiile, pregătirile pentru lucrările protetice finale sunt realizate sub magnificare cu ajutorul lupelor sau a microscopului dentar. Acest avantaj duce într-un final la o adaptare micronică a lucrărilor protetice finale și respectiv crește durata de viață a acestora.

Frezarea coroanei dentare

Cu ajutorul Unității de Frezare CEREC MC XL sau InLab X5, în doar câteva minute, lucrarea protetică finală este gata pentru glazurare și individualizare.

Avantajele pacientului
  • - o singură vizită la medicul dentist “SINGLE VISIT DENTISTRY”;
  • - estetică naturală (culoare, forma) a lucrarilor protetice finale;
  • - tratament confortabil și minim invaziv.