DESPRE NOI

Clinica Dr. Smile

DE CE ALEGEM Dr. Smile

FAST & FIXED este un sistem realizat in Germania ce presupune inserarea a sase sau patru implanturi dentare ce permit osului sa functioneze ca un suport perfect pentru lucrarea protetica. Tratamentul permite crearea si montarea lucrarii protetice fixe si totale in aceeasi zi in care este realizata procedura de implantare. Printre cele mai importante se numara timpul redus de tratament si costuri reduse cu pana la 60% fata de solutia de tratament clasica. Pacientii au un nou zambet intr-o singura zi si un plan de tratament redus cu pana la 7000 , prin reducerea numarului de implanturi dentare inserate si eliminarea necesitatii tratamentelor auxiliare implantului dentar, precum aditia de os sau lifting de sinus, care in mod normal ar fi fost solutionate in decurs de un an.
Prin pachetele oferite de clinica Dr. Smile si partenerii sai puteti beneficia de o vacanta inedita in Romania in timp ce efectuati un tratament la clinica Dr. Smile!
Tratamentul dentar de calitate este realizat de o echipa de medici care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne este solutia unei danturi frumoase si sanatoase. De aceea clinica Dr. Smile tine pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu. Interventiile speciale, de natura tratamentului prin implant dentar, sunt realizate de o echipa de medici stomatologi specializati in Chirurgie orala.
Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, respectam cu strictete orele de programare si in acelasi timp ne adaptam eventualelor situatii care pot aparea in programul dumneavoastra, asigurand reprogramarea in timp util.
Tratamentul stomatologic fara durere este unul din principalele noastre obiective. La noi acest lucru este posibil (mai ales cand este vorba de stomatologia pentru copii).
Intreaga gama de servicii stomatologice practicate in clinica Dr. Smile dispune de un certificat de garantie eliberat pe un termen cuprins intre 2 si 5 ani, in functie de lucrarile efectuate.

Clinica dentara Dr. Smile este adeptul calitatii in tot ceea ce face, incercam sa oferim clientilor nostri lucrari de cea mai inalta calitate, utilizam materiale premium, camera speciala pentru sterilizare, aparat de radiologie, echipamente ┼či aparatura speciala pentru operatiile de inserare a implanturilor dentare.

In clinica noastra dentara, medicul stomatolog va evalua imediat starea sanatatii dumneavoastra dentare, veai discuta impreuna despre variantele de tratament si despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai redus a problemelor aparute. Atmosfera prietenoasa si profesionalismul echipei medicale vor face ca timpul petrecut alaturi de noi sa treaca in mod cat mai placut.