PACHETUL DE 4 ZILE PENTRU TURISTI

Prin pachetele turistice oferite de clinica Dr. Smile si partenerii sai puteti beneficia de un sejur inedit atat in capitala Romaniei, Bucuresti, cat si la munte sau la mare!

Planificare Tratament si Calatorie
Ziua 1: Sosire si Control Dentar
Ziua 2-3: Interventie, Tratament si Finalizare Lucrare
Ziua 4: Viziteaza Bucurestiul

Planificare Tratament si Calatorie

 • Consultare radiografie dentara (de la distanta, se trimite prin email catre office.drsmile@yahoo.com)
 • Stabilire plan de tratament (durata si ore)
 • Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic si lucrarile dentare
 • Stabilirea traseelor (mare, munte, orase, obiective istorice, religioase, etc) in functie de sedintele la dentist si a costurilor per obiectiv
 • Stabilirea clasei hoteliere si a bugetelor aferente cazarilor
 • Cost total estimativ
 • Transportul este asigurat de noi. (aeroport, clinica, hotel tur-retur)
 • Va puteti caza la unul din hotelurile din apropierea Clinicii Dr. Smile:
 • Hotel Dacia Bucuresti
 • Hotel Loriel
 • Hotel Funny Time

turism medical

Ziua 1

In clinica noastra medicul stomatolog va evolua imediat starea sanatatii dumneavoastra dentare, veti discuta inpreuna despre variantele de tratament si despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai redus a problemelor.
Intreaga gama de servicii in Clinica Dr. Smile dispune de un certificat de garantie eliberat pe un termen cuprins intre 2 si 5 ani, in functie de lucrarile efectuate.

Ziua 2-3

In clinica noastra medicul stomatolog va evolua imediat starea sanatatii dumneavoastra dentare, veti discuta inpreuna despre variantele de tratament si despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai redus a problemelor.
Intreaga gama de servicii in Clinica Dr. Smile dispune de un certificat de garantie eliberat pe un termen cuprins intre 2 si 5 ani, in functie de lucrarile efectuate.

Ziua 4

In clinica noastra medicul stomatolog va evolua imediat starea sanatatii dumneavoastra dentare, veti discuta inpreuna despre variantele de tratament si despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai redus a problemelor.
Intreaga gama de servicii in Clinica Dr. Smile dispune de un certificat de garantie eliberat pe un termen cuprins intre 2 si 5 ani, in functie de lucrarile efectuate.

FAQ'S

Costul mic al asigurarilor sociale!

Costurile extrem de mici ale utilitatilor sau construirii de spatii!

Desi aparatura tehnica de ultima generatie provine din Germania, Elvetia si Statele Unite ale Americii, preturile acestora oferite catre clinicile din Romania sunt mult mai mici decat cele practicate in tarile producatoare.

Si nu in ultimul rand, in Romania exista conditii favorabile de finantare si imprumut pentru aparatura stomatologica moderna.

Finantarea investitiilor prin programe guvernamentale si finantarea investitiilor prin programe guvernamentale si fonduri europene.

Sa presupunem ca dentistul dumneavoastra va spune ca aveti nevoie de 12 coroane pentru puntea lucrarii a 900 Euro fiecare. In total 10800 Euro. La clinica Dr. Smile totalul este de 2400 Euro.

Rezulta ca puteti economisi pana la 8400 Euro, si astfel va puteti bucura si de un sejur relaxant in Romania.

In mod normal, o saptamana este mai mult decat suficienta pentru efectuarea tratamentului.

Pentru efectuarea implantelor sunt necesare 3 zile si apoi o vizita de 10 zile dupa aproximativ 6 luni.

Medicii dentisti si angajatii din cadrul clinicii Dr. Smile vorbesc limba engleza, franceza, italiana, rusa.

Cu cel putin doua saptamani inainte pentru a putea organiza programarile si cazarea.

Decontarea serviciilor medicale dentare

Decontare a serviciilor de medicina dentara se face pe baza tarifelor in limita sumei contractate si defalcate trimestrial si lunar/cabinet/medic.

Sunt disponibile urmatoare pachete pentru decontarea serviciilor medicale:
Copii 0-18 ani Peste 18 ani Beneficiari ai legilor speciale
1*) Consultatie - include medelul de studiu, dupa caz, controlul oncologic si igienicare. 100% 60% 100%
*) Se acorda o singura consultatie la un interval de 12 luni pentru un an asigurat.
2. Tratamentul cariei simple 100% 100% 100%
3. Tratamentul afectiunilor pulpare cu anestezie 100% 60% 100%
4. Pansament calmant/drenaj endodontic 100% 100% 100%
5. Tratamentul gangrenei pulpare 100% 60% 100%
6. Tratamentul paradontitelor apicale (prin incizie) cu anestezie 100% 100% 100%
7. Tratamentul afectiunilor paradontiului cu anestezie 100% 100% 100%
8. Extractia dintilor temporari cu anestezie 100% 100%
9. Extractia dintilor permanenti cu anestezie 100% 100% 100%
10.*) Chiuretaj alveolar si tratamentul hemoragiei 100% 100% 100%
**) In situatia in care se efectueaza in aceeasi sedinta in care a fost extras dintele respecticv nu este decontat de casa de asigurari de sanatate.
11. Decapusonarea la copii 100%
12. Reducerea luxatiei articulatiei teporo-mandibulara 100% 100% 100%
13.***) Proteza acrilica mobilizabila pe arcada 60% 100%
***) Se acorda odata la 5 ani.
14.****) Reparatia/rebazarea protetica. 100% 100%
****) Se acorda odata pe an.
15. Element acrilic 100% 60% 100%
16. Element metalo-acrilic 100% 60% 100%
17. Reconstituirea coroana radiculara 100% 60% 100%
18.*****) Deconditionarea tulburarilor functionale prin aparate ortodontice, inclusiv tratamentul angrenajului invers prin inel/gutiera + barbita si capelina 100%
19. ratamentul angrenajului invers prin exercitii cu spatula/sedinta 100%
20.*****) Aparate si dispozitive utilizate in tratamentul malformatiilor congenitale 100%
21. Slefuirea in scop ortodontic/dinte 100%
22. *****) *1) Se deconteaza pentru tinerii de la 18 ani pina la varsta de 26 de ani, daca sunt elevi, inclusiv absolventi de liceu, pina la inceperea anului universitar, dar nu mai mult de 3 luni, unice sau studenti si daca nu realizeaza venituri din munca.
23. Mentinatoare de spatiu mobile 100%
23. *****) Se acorda numai de medicii de specialitate in ortodontie si ortopedie dento-faciala.
24. Sigilare /dinte(O procedura decontata la 2 ani) 100%

1. Serviciile din pachetul minimal sunt servicii de urgenta prevazute la punctul 2 de la lit. A.

2. Serviciile de medicina dentara prevazute in pachetul minimal de servicii pot fi efectuate de oricare dintre medicii dentisti, cu exceptia celor de la codul 22 din tabelul de la litera A.

3. Dentistii acorda numai serviciul prevazut la codul 4 din tabelul de la litera A.

4. Medicatia pentru cazurile de urgenta se asigura din trusa medicala de urgenta organizata conform legii.

5. Persoanele beneficiare ale pachetului minimal suporta integral costurile pentru investigatiile paraclinice recomandate - radiografii dentare si tratamentul prescris.

PACHETUL DE SERVICII PENTRU PACIENTII DIN STATELE MEMBRE ALE UNIUNII EUROPENE/SPATIULUI ECONOMIC EUROPEAN/CONFEDERATIA ELVEtIANA, TITULARI DE CARD EUROPEAN DE ASIGURARI SOCIALE DE SANATATE, IN PERIOADA DE VALABILITATE A CARDULUI, PENTRU PACIENTII DIN STATELE MEMBRE ALE UNIUNII EUROPENE/SPATIULUI ECONOMIC EUROPEAN/CONFEDERATIA ELVETIANA, BENEFICIARI AI FORMULARELOR/DOCUMENTELOR EUROPENE EMISE IN BAZA REGULAMENTULUI CE NR. 883 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI DIN 29 APRILIE 2004 PRIVIND COORDONAREA SISTEMELOR DE SECURITATE SOCIALA SI PENTRU PACIENTII DIN STATELE CU CARE ROMANIA A INCHEIAT ACORDURI, INTELEGERI, CONVENTII SAU PROTOCOALE INTERNATIONALE CU PREVEDERI IN DOMENIUL SANATATII

1. Pacientii din statele membre ale Uniunii Europene/Spatiului Economic European/Confederatia Elvetiant, titulari de card european de asigurari sociale de sanatate, In perioada de valabilitate a cardului,beneficiaza in ambulatoriul de specialitate de medicina dentara, de serviciile medicale de medicina dentara prevazute la lit. B din prezenta anexa, devenite necesare pe timpul sederii temporare in Romania.

2. Pacientii din statele membre ale Uniunii Europene/Spatiului Economic European/Confederatia Elvetiana, beneficiari ai formularelor/documentelor europene emise in baza Regulamentului CE nr. 883 al Parlamentului European si al Consiliului din 29 aprilie 2004 privind coordonarea sistemelor de securitate sociala, beneficiaza in ambulatoriul de specialitate de medicina dentara, de serviciile medicale de medicina dentara prevazute la lit. A din prezenta anexa.

3. Pacientii din statele cu care Romania a incheiat acorduri, intelegeri, conventii sau protocoale internationale cu prevederi in domeniul sanatatii, pot beneficia dupa caz, de serviciile medicale de medicina dentara prevazute la lit. A din prezenta anexa, sau de serviciile medicale de medicina dentara prevazute la lit. B din prezenta anexa, in conditiile prevazute de respectivele documente internationale.

Asigurarea Medicala pentru membrii statelor UE

In UE, Stabilirea tarii in care aveti dreptul la asigurare medicala, depinde de statul economic si de locul dumneavoastra de resedinta, nu de nationalitate. Aflati care este tara in al carei system ar trebui sa fiti asigurat. Nu intotdeauna puteti alege tara in care beneficiate de asigurare!

Daca aveti neclaritati cu privire la drepturile la asistenta medicala si doriti sa aflati mai multe detalii inainte de a incepe un tratament, nu uitati ca fiecare tara din UE dispune de cel putin un punct national de contact care va poate furniza informatii despre rambursarile la care aveti dreptul si eventualele plafoane aplicabile. Mai multe detalii vedeti aici.

Sunt prevazute conditii special daca va aflati in una din situatiile urmatoare:

1. Daca lucrati intr-o tara din UE si locuiti in alta, aveti dreptul la tratament medical in ambele.

2. Mai intii trebuie sa va inregistrati in tara in care lucrati si sa obtineti un formular S1 (fostul formular E 106) de la casa de asigurari de sanatate. Acesta va permite, dumneavoastra si membrilor de familie pe care ii aveti in intretinere, sa va inscrieti in sistemul de sanatate din tara in care locuiti.

3. Persoanele pe care le aveti in intretinere pot beneficia de aceleasi drepturi ca si dumneavoastra daca lucrati si locuiti in 2 din urmatoarele tari: Austria, Germania, Portugalia, Grecia, Romania, Belgia, Bulgaria, Letonia, Slovacia, Cipru, Luxemburg, Slovenia, Replublica Ceha, Malta, Franta, Polonia.

Daca una dintre tări este Danemarca, Estonia, Finlanda, Irlanda, Italia, Lituania, Regatul Unit, Spania, Suedia, tările de Jos sau Ungaria, persoanele aflate in intretinere nu pot avea 2 carduri de sanatate. Ele vor putea beneficia de servicii medicale in tara in care lucrati, doar daca este indeplinita una dintre urmatoarele conditii:

1. tratamentul devine necesar pe durata sederii in tara respectiva, date fiind natura tratamentului si durata preconizata a sederii

2. tarile/ autoritatile implicate au semnat un acord in domeniu exista o autorizare prealabila acordata prin formularul S2 (fostul formular E 112) de casa de asigurari de sanatate din tara in care locuiti

Daca sunteti functionar public detasat in strainatate, aveti dreptul la tratament medical in tara in care locuiti. in acest scop, trebuie sa obtineti formularul S1 (fostul formular E 106 - certificat care va da dumneavoastra şi membrilor de familie dreptul la asistenta medicala pe durata sederii in afara tarii in care sunteti asigurat) de la casa de asigurari de sanatate din tara in care sunteti angajat si sa il inaintati institutiei responsabile din tara in care lucrati

Daca mergeti in alta tara din UE, ca student, cercetator sau stagiar, trebuie sa beneficiati de asigurare medicala completa in tara gazda.

-Daca sunteti angajat in tara gazda, trebuie sa va afiliati la sistemul local de ingrijiri de sanatate.

Unii studenti la doctorat pot fi incluai in categoria lucratorilor rezidenti si, prin urmare, pot fi nevoiti sa se afilieze la sistemul local sau sa incheie o polită de asigurare privata.

-Daca nu sunteti angajat, cardul european de asigurari sociale de sanatate poate reprezenta o optiune, cu conditia sa intruniti conditiile necesare obtinerii lui.

Daca universitatea sau institutul de cercetare va trimite temporar intr-o institutie similara dintr-o alta tara a UE, in aceasta perioada beneficiati in continuare de sistemul de asigurari de sanatate din tara de origine. Inainte de plecare, trebuie sa va procurati cardul european de asigurari sociale de sanatate sau formularul S1.

Intrebati casa de asigurari de sanatate sau punctul national de contact din tara de origine daca va sunt acoperite costurile ingrijirilor medicale de care ati putea beneficia pe durata sederii in strainatate.