DE CE ALEGEM Dr. Smile ?

Clinica Dr. Smile

CLINICA DR. SMILE este adeptul calității în tot ceea ce face, încercăm să oferim clienților noștri lucrări de cea mai înaltă calitate, utilizăm materiale premium, cameră specială pentru sterilizare, aparat de radiologie, echipamente și aparatură specială pentru operațiile de inserare a implanturilor dentare și suntem desemnați CLINICA DE REFERINȚĂ CEREC ÎN ROMÂNIA, pentru al 2-lea an consecutiv de către cel mai mare producător de echipamente dentare din lume DENTSPLY SIRONA (SUA-GERMANY).

În clinica noastră dentară, medicul stomatolog va evalua imediat starea sănătății dumneavoastră dentare, veți discuta împreună despre variantele de tratament și despre modalitatea soluționării într-un timp cât mai redus a problemelor apărute. Atmosfera prietenoasă și profesionalismul echipei medicale vor face ca timpul petrecut alături de noi să treacă în mod cât mai plăcut.

Oferim clienților noștri TRATAMENTE realizate exclusiv COMPUTERIZAT, cu ajutorul Tehnologiei CAD/CAM de la Dentsply Sirona (SUA-Germany)!

Clinica DR. Smile