DESPRE NOI

O sănătate orală bună se construiește din timp!

Suport Online

Discută cu un Specialist Online direct pe Whatsapp

+40 722 770 753

Contactează-ne pentru o consultație

Adresa Clinicii

Obține o consultație direct la Clinica Dentară

DESPRE NOI

CLINICA DR. SMILE este adeptul calității în tot ceea ce face, oferim pacienților noștri lucrări de cea mai înaltă calitate, utilizăm materiale premium, cameră specială pentru sterilizare, aparat de radiologie și Computer Tomograf, echipamente și aparatură specială pentru operațiile de inserare a implanturilor dentare și suntem desemnați CLINICA DE REFERINȚĂ CEREC ÎN ROMÂNIA, pentru al 2-lea an consecutiv de către cel mai mare producător de echipamente dentare din lume DENTSPLY SIRONA (SUA-GERMANY).

În clinica noastră dentară, medicul stomatolog va evalua imediat starea sănătății dumneavoastră dentare, veți discuta împreună despre variantele de tratament și despre modalitatea soluționării într-un timp cât mai redus a problemelor apărute. Atmosfera prietenoasă și profesionalismul echipei medicale vor face ca timpul petrecut alături de noi să treacă în mod cât mai plăcut.

Oferim pacienților noștri TRATAMENTE realizate exclusiv COMPUTERIZAT, cu ajutorul Tehnologiei CAD/CAM de la Dentsply Sirona (SUA-Germany)!

De ce să alegi
Dr. Smile ?

Servicii FAST & FIXED

FAST & FIXED, un sistem de implante dezvoltat în Germania, utilizează 6 sau 4 implanturi dentare pentru o lucrare protetică fixă pe maxilar sau mandibulă. Acest tratament inovator permite fixarea unei lucrări protetice complete în aceeași zi cu inserarea implanturilor, reducând semnificativ timpul și costurile. Avantajele includ obținerea rapidă a unui zâmbet nou, economii de până la 60% în comparație cu procedurile tradiționale și un plan de tratament mai scurt cu economii de până la 2000 de euro. Numărul redus de implanturi necesare elimină necesitatea unor proceduri adiționale precum adiția de os sau liftingul de sinus, care altfel ar fi durat până la un an pentru rezolvare.

Turism Dentar

Prin pachetele oferite de CLINICA DR. SMILE și partenerii săi puteți beneficia de o vacanță inedită în România în timp ce efectuați o serie de tratamente dentare în cadrul clinicii noastre!

Tratament dentar

TRATAMENTUL DENTAR DE CALITATE este realizat de o echipă de MEDICI SPECIALIȘTI, care lucrează cu echipamente și materiale ultramoderne (Tehnologia CEREC de la Dentsply Sirona – SUA/Germania), mizăm pe crearea unei danturi frumoase și sănătoase. De aceea CLINICA DR. SMILE ține pasul cu tot ceea ce este nou în domeniu, suntem desemnați pentru al 2-lea an consecutiv, CLINICĂ DE REFERINȚĂ CEREC ÎN ROMÂNIA, de către cel mai mare producător de echipamente dentare computerizate din lume, Dentsply Sirona (SUA-Germany). Intervențiile speciale, de natura tratamentului prin implant dentar, sunt realizate de o echipă de medici stomatologi specializați în Chirurgia Orală.

Punctualitate și calitate

Pentru că știm cât de prețios este timpul dumneavoastră, respectăm cu strictețe orele de programare și, în același timp, ne adaptăm eventualelor situații care pot apărea în programul dumneavoastră, asigurând reprogramarea tratamentelor în timp util.