ORTODONȚIE

Ortodonția, o specializare în stomatologie, se concentrează pe îmbunătățirea aspectului, poziției și funcționalității dinților, în special atunci când aceștia sunt aliniați în mod anormal.

Suport Online

Discută cu un Specialist Online direct pe Whatsapp

+40 722 770 753

Contactează-ne pentru o consultație

Adresa Clinicii

Obține o consultație direct la Clinica Dentară

RAPIDITATEA

Utilizând tehnologia ortodontică modernă, durata de purtare a aparatului dentar poate fi redusă semnificativ, cu un timp mai scurt cu până la 25-30%, permițându-ți să te bucuri mai rapid de rezultatele tratamentului.

Rezultate previzibile

Odată cu avansul simulării 3D în ortodonție, ai posibilitatea să obții o previzualizare detaliată a modului în care dinții tăi vor arăta după finalizarea tratamentului. Astfel, poți vedea cu claritate transformarea dinților și îmbunătățirea aspectului zâmbetului tău încă din etapele inițiale ale procedurii.

Siguranță

Cu ajutorul tehnologiei precise din ortodonție, dinții tăi pot fi mutați în poziția dorită cu o precizie deosebită, asigurând că rezultatul final se aliniază perfect cu planurile stabilite de specialistul tău.

Costuri previzibile

Înainte de a începe tratamentul ortodontic, vei fi informat cu privire la toate costurile implicate în procedură, astfel încât să ai o imagine clară asupra investiției necesare și să poți planifica în mod corespunzător bugetul pentru tratamentul dorit.