PEDODONȚIE

Pedodonția: Specializarea care îmbină tandrețea cu tehnologia pentru a crea zâmbete sănătoase și fericite la cei mici, promovând încrederea în sine și o igienă orală excelentă încă din copilărie.

Suport Online

Discută cu un Specialist Online direct pe Whatsapp

+40 722 770 753

Contactează-ne pentru o consultație

Adresa Clinicii

Obține o consultație direct la Clinica Dentară

Îngrijirea dentară pentru copii: Prevenție și protecție

  1. Insușirea tehnicii de periaj pentru copii, încurajând o igienă orală adecvată încă de la o vârstă fragedă, pentru un zâmbet sănătos în viitor.
  2. Impregnări pentru placa dentară, evidențiind zonele ce necesită o atenție mai mare la curățare și promovând importanța igienei orale.
  3. Tratamentul de fluorizare benefic în prevenirea cariilor, aplicabil copiilor între 6 și 16 ani, dar și adulților cu nevoi specifice.
  4. Sigilarea șanțurilor și fosetelor cu compozit fotopolimerizabil, o metodă eficientă de prevenție a cariilor la copii, protejând premolarii și molarilor de apariția cariilor în zonele mai dificil de curățat.

MICROSCOPULUI DENTAR IN ENDODONȚIE

Microscopul dentar în endodonție oferă o vizualizare precisă a anatomiei dentare și facilitează tratamentul dinților cu acces dificil, ajutând la reperarea canalelor suplimentare și gestionarea cu succes a acelor fracturate, a instrumentării canalelor calcificate și a perforațiilor radiculare.