IMPLANTOLOGIE

Implantologia digitală conduce la rezultate extraordinare în tratamentul dinților lipsă cu implant dentar, având în vedere precizia, acuratețea și viteza de execuție cu care este realizat tratamentul.

Suport Online

Discută cu un Specialist Online direct pe Whatsapp

+40 722 770 753

Contactează-ne pentru o consultație

Adresa Clinicii

Obține o consultație direct la Clinica Dentară

PLANIFICAREA

La Dr.Smile, procesul de planificare al implanturilor dentare începe cu crearea unei reprezentări virtuale al viitorului dinte. În cazurile complexe, se utilizează ghiduri chirurgicale printate 3D, care sunt rezultatul unei planificări digitale detaliate realizate cu ajutorul unui software specializat, ce utilizează datele tomografice ale pacientului.

Această tehnică asigură un nivel mai mare de precizie și siguranță în implementarea implanturilor dentare.

ETAPE DE TRATAMENT

Implantul este plasat după vindecarea locului de extracție sau imediat după extracție, printr-o intervenție chirurgicală similară cu o extracție dentară. Procedura este efectuată cu anestezie locală, complet nedureroasă, fără internare sau necesitate de repaus la domiciliu.


După un timp de aproximativ 1-6 luni, pentru integrarea implantului în os, se atașează o altă piesă metalică numită bont protetic. La CLINICA DR. SMILE, medicul protetician va plasa coroana sau puntea dentară deasupra bontului protetic, fie prin cimentare sau înșurubare.

TOMOGRAFIE 3D

Datorită tomografiei dentare, putem plasa implantul în poziția ideală. Imaginile 3D ne permit să investigăm în detaliu structurile maxilare dure, cum ar fi oasele și dinții, densitatea osului, precum și prezența formațiunilor anatomice și patologice.